Browsing Tag,,en,"Footpaths Alive" ishte projekti fitues i edicionit të parë të Odair Award Solidariteti Firmino,,pt,lëshuar nga Caritas braziliane në,,pt,në mënyrë që të valorizojnë,,pt,Komuniteti Vulture është e vendosur në komunën e Trairi,,pt,Dioqeza e Itapipoca,,pt,Ceará,,pt,Nuk jeton një familje Valderez ri,,pt,I riu,,pt,Ceremonia e Çmimit III Odair Firmino Solidaritetit të,,pt,& Nbsp; INTERVISTA Alessandra Miranda,,gl,Këshilltar për të Drejtat e Njeriut e Caritas-it Brazilian & nbsp;,,pt,Ankesa dhe emocion të qëndrojë III ofrimit Award Odair Firmino Solidariteti,,pt,gjatë çmimesh,,pt

Java e Solidaritetit

2

Inscrições abertas para o III Prêmio Odair Firmino de Solidariedade

As inscrições começam hoje, dia 10 de julho, e vão até 10 de setembro Com o tema: Juventude, Zhvillimi dhe Solidaritetit: semeando direitos, colhendo vidas,

Korrik 10, 2012 Award Odair Firmino
0

Botim 2011: Grua, Mjedisi dhe Zhvillimi, një haraç të drejtë dhe të nevojshme

Brasileira Caritas tem shkëlqeu, çdo vit, për punën shembullore dhe të përhershme në promovimin e barazisë, solidaritet dhe ndihmë teknike dhe

Maj 30, 2012 Award Odair Firmino
0

Botim 2010: Ndryshimi i Klimës dhe Week Solidariteti

Caritas Brazil promovon fuqizimin dhe udhëheqjen e komuniteteve që rezistojnë modelin aktual të prodhimit dhe jeta koncepteve kanë udhëhequr zhvillimin e solidaritetit dhe

Maj 30, 2012 Award Odair Firmino
0

Odair Firmino Solidaritet: Udhëtimi vazhdon…

Para dar continuidade ao fortalecimento da mobilização da rede social a partir das experiências e ações coletivas que promovam o protagonismo dos excluídos e excluídas

Maj 30, 2012 Award Odair Firmino
0

Odair Firmino: chama viva de paz e esperança

Com o objetivo de estimular ações de disseminação e divulgação da cultura da solidariedade, além de valorizar experiências de caráter coletivo que defendam e promovam

Maj 30, 2012 Award Odair Firmino
Mbrapsht në krye © 2012 - Award Odair Firmino 2012 - Caritas Brazilian ® Quadra SGAN 601 Moduli F - Asa Norte KMM: 70830-010 - Brasília / DF: +55 (61) 3521-0350 - CNPJ: 33.654.419/0001-16
Identifikohu - | Hyrje Web Mail - Criado por: América Link