Browsing Tag,,en,"Footpaths Alive" ishte projekti fitues i edicionit të parë të Odair Award Solidariteti Firmino,,pt,lëshuar nga Caritas braziliane në,,pt,në mënyrë që të valorizojnë,,pt,Komuniteti Vulture është e vendosur në komunën e Trairi,,pt,Dioqeza e Itapipoca,,pt,Ceará,,pt,Nuk jeton një familje Valderez ri,,pt,I riu,,pt,Ceremonia e Çmimit III Odair Firmino Solidaritetit të,,pt,& Nbsp; INTERVISTA Alessandra Miranda,,gl,Këshilltar për të Drejtat e Njeriut e Caritas-it Brazilian & nbsp;,,pt,Ankesa dhe emocion të qëndrojë III ofrimit Award Odair Firmino Solidariteti,,pt,gjatë çmimesh,,pt

Caritas

0

Experiência premiada na edição de 2010 inaugura Centro de Referência

“Veredas Vivas” foi o projeto vencedor da primeira edição do Prêmio Odair Firmino de Solidariedade, lançado pela Cáritas Brasileira em 2010 como forma de valorizar

Shtator 11, 2013 Award Odair Firmino
0

Një oborrin e shtëpisë të kujdesshëm me ëndrrat dhe buzëqeshjeve

A comunidade de Urubu fica localizada no município de Trairí, Diocese de Itapipoca, no Ceará. Lá mora a família da jovem Valderez. Da jovem que

Qershor 21, 2013 Award Odair Firmino
0

VIDEO – Ceremonia e Odair Firmino Çmimin e III dhe intervistat

Cerimônia de entrega do III Prêmio Odair Firmino de Solidariedade – Botim 2012   ENTREVISTAS Alessandra Miranda, assessora de Direitos Humanos da Cáritas Brasileira  

Dhjetor 18, 2012 Award Odair Firmino
0

Denúncia e emoção marcam entrega do III Prêmio Odair Firmino de Solidariedade

Durante premiação, Caritas Brazilian nënshkruar një afat Viva Sekretariatit Kombëtar për anëtarësim dhe plani i partneritetit Rinia e Rinisë e qeverisë federale Ceremonia,,pt,nëntor,,en,Caritas,,en

November 12, 2012 Award Odair Firmino
Mbrapsht në krye © 2012 - Award Odair Firmino 2012 - Caritas Brazilian ® Quadra SGAN 601 Moduli F - Asa Norte KMM: 70830-010 - Brasília / DF: +55 (61) 3521-0350 - CNPJ: 33.654.419/0001-16
Identifikohu - | Hyrje Web Mail - Criado por: América Link