Browsing Tag,,en,"Footpaths Alive" ishte projekti fitues i edicionit të parë të Odair Award Solidariteti Firmino,,pt,lëshuar nga Caritas braziliane në,,pt,në mënyrë që të valorizojnë,,pt,Komuniteti Vulture është e vendosur në komunën e Trairi,,pt,Dioqeza e Itapipoca,,pt,Ceará,,pt,Nuk jeton një familje Valderez ri,,pt,I riu,,pt,Ceremonia e Çmimit III Odair Firmino Solidaritetit të,,pt,& Nbsp; INTERVISTA Alessandra Miranda,,gl,Këshilltar për të Drejtat e Njeriut e Caritas-it Brazilian & nbsp;,,pt,Ankesa dhe emocion të qëndrojë III ofrimit Award Odair Firmino Solidariteti,,pt,gjatë çmimesh,,pt

Fushata kombëtare kundër dhunës dhe shfarosjen e të Rinjve

0

Dhuna dhe rinia në Brazil: Dialogje, kundërshtitë dhe propozimet për veprim

"…lotët tona me shpresë regarão katin e realitetit të ashpër përgjithmonë ëndrra e utopisë së një shoqërie të drejtë dhe të barabartë, ameaçando com

Korrik 04, 2012 Award Odair Firmino
0

Sendo o que se é para ser mais

A Campanha Nacional Contra a Violência e o Extermínio de Jovens² nos desafia e nos provoca para falar, refletir e agir sobre quais as origens

Korrik 04, 2012 Award Odair Firmino
0

Chega de violência e extermínio de jovens

Assista ao vídeo de divulgação e apresentação da Campanha Nacional Contra a Violência e o Extermínio de Jovens, produzido pelo Rali de Comunicação – Trilha

Korrik 04, 2012 Award Odair Firmino
Mbrapsht në krye © 2012 - Award Odair Firmino 2012 - Caritas Brazilian ® Quadra SGAN 601 Moduli F - Asa Norte KMM: 70830-010 - Brasília / DF: +55 (61) 3521-0350 - CNPJ: 33.654.419/0001-16
Identifikohu - | Hyrje Web Mail - Criado por: América Link