Regjistrimet Award Odair Firmino Solidariteti u zgjeruan deri në,,pt,gusht,,es,Nisma synon të ofrojë mundësi për pjesëmarrjen e grupeve,,pt 30 de agosto. Nisma synon të ofrojë mundësi për pjesëmarrje nga grupe që nuk kishte kohë për t'u përfshirë në periudhën fillestare,,pt,për të abonuar,,pt,Ju duhet të plotësoni një formular në dispozicion on-line dhe të dërguar në e-mail,,pt,Me temën e sovranitetit të ushqimit dhe solidaritetit,,pt,këtë vit,,pt,do të nxisë reflektim dhe debat propozime,,pt,e tejkalimin e varfërisë së skajshme dhe pabarazitë sociale,,pt,Tre eksperimente do të shpërblehen dhe do të marrin R $,,pt,rendit e para,,pt,vendi i dytë,,pt,e R $,,en,vendin e tretë,,pt,Promovuar nga Caritas braziliane,,pt,Odair Award Firmino njeh përpjekjet e organizatave,,pt,subjektet,,es,shoqatat dhe grupet e bazës luftojnë në mbrojtjen dhe përmirësimin e iniciativës life.The është përshtatur për grupet,,pt. Para se inscrever, é preciso preencher uma ficha disponível on-line e enviar para o e-mail: caritas@caritas.org.br.

Com o tema Soberania alimentar e solidariedade: alternativas para as desigualdades sociais, o prêmio, neste ano, quer promover a reflexão e o debate de propostas, de superação da pobreza extrema e das desigualdades sociais.

Três experiências serão premiadas e receberão R$ 10 mil (primeiro colocado), R$ 5 mil (segundo colocado) e R$ 3 mil (terceiro colocado).

Promovido pela Cáritas Brasileira, o Prêmio Odair Firmino reconhece os esforços de organizações, entidades, associações e grupos populares que lutam em defesa e pela melhoria da vida.A iniciativa é voltada para grupos, organizações sociais, associações e cooperativas, entidades e grupos comunitários, todos eles de abrangência local.

Komunikimi Caritas Brazil,pt / Secretariado Nacional