De 2010, ano de lançamento do prêmio, para 2012 o aumento foi de 259%

Na realização de sua terceira edição, Odair Firmino Dayanışma Ödülü, Cáritas Brasileira'nın organizasyon komitesinin beklentilerini bir kez daha aştı,,pt,ödül sahibi,,pt,Tema ile bu yıl,,pt,gelişme ve dayanışma,,pt,tamamen,,pt,Geçen sene ikinci baskısında kaydedilen sayı ile karşılaştırıldığında,,pt,kimin teması,,pt,çevre ve gelişme,,pt,kayıtlar büyüdü,,pt,Dayanışma için Odair Firmino Ödülü aldı,,pt,toplam yok,,en,aboneler,,pt,Giriş sayısı, ödül lansman yılı yazıtları ile karşılaştırılırsa, artış daha da artar.,,pt,tema ile ne,,pt,O alınan,,pt,Ödül organizasyon komitesine göre,,pt,ülkenin tüm bölgelerinden projeler kaydoldu,,pt,Güneydoğu bölgesi üzerinde durularak,,pt,devletler temsil edilir,,pt, promotora do prêmio. Este ano com o tema Juventude, desenvolvimento e solidariedade, a entidade recebeu, ao todo, 97 yazıtlar.

Se comparado com o número registrado na segunda edição realizada no ano passado, cujo tema foi kadın,,pt,Çevre ve Kalkınma,,pt,adil ve gerekli haraç,,pt,Brezilyalı Caritas çok başarılı bulunuyor,,pt,her yıl,,pt,eşitliğinin geliştirilmesinde bir kopyası ve devam eden çalışmaları ile,,pt,dayanışma ve teknik yardım ve,,pt, meio ambiente e desenvolvimento, içinde 2012 as inscrições cresceram 73%. Em 2011, o Prêmio Odair Firmino de Solidariedade recebeu, no total, 56 inscritos. O aumento cresce ainda mais se o número de inscrições for comparado com as inscrições do ano de lançamento do prêmio, içinde 2010, que com o tema As mudanças climáticas e a vida no planeta, recebeu 27 yazıtlar. De 2010 para 2012 o aumento foi de 259%.

De acordo com a comissão organizadora do Prêmio, projetos de todas as regiões do país se inscreveram, com destaque para a região Sudeste. Ao todo, 19 estados estão representados.

Bundan böyle kayıtlı projelerde bölgesel ön seçimlere gönderilecek,,pt,Her bölgenin seçimi daha önce yönetmeliğe göre kurulan Caritas Bölgeleri tarafından yapılacaktır.,,pt,Caritas de Manaus, Kuzey bölgesindeki projeleri önceden seçecek,,pt,Kuzeydoğu Bölgesi,,pt,Kuzeydoğu bölgesi,,pt,Güneydoğu bölgesinin Espírito Santo Bölgesi,,pt,Güney bölgesinin Bölgesel Paranası ve diğer bölgelerin Ulusal Sekreterliği,,pt,Son seçim Brasilia'da yapılacak,,pt,Ekim ayının ilk yarısında ulusal jüri tarafından,,pt,Bu yıl ilk üçü alacak,,pt,bir kupa ve bir sertifikanın yanı sıra,,pt,R $ bir nakit ödül,,pt,ilk etapta bin,,pt. A seleção de cada região será realizada por Regionais Cáritas previamente estabelecidos conforme o regulamento.

A Cáritas de Manaus fará a pré-seleção dos projetos da região Norte, o Regional Nordeste 3 da região Nordeste, o Regional Espírito Santo da região Sudeste, o Regional Paraná da região Sul e o Secretariado Nacional das demais regiões. A seleção final será realizada em Brasília (DF) pelo júri nacional na primeira quinzena de outubro.

Este ano os três primeiros colocados irão receber, além de um troféu e um certificado, um prêmio em dinheiro de R$ 10 mil para o primeiro lugar, R$ 5 İkincisi bin dolar ve R $ primi,,pt,üçüncü için bin,,pt,Odair Firmino Ödülü, Dayanışma Haftası'nın bir parçası,,pt,Yorumlar,,en,DIAMA MENDES CAJADO,,pt,en,,en,pm,,en,cevap,,en,Iyi öğleden sonra,,pt,bu uzantı aracılığıyla,,pt,Seçim sonuçlarının ne zaman olduğunu bilmek istiyorum,,pt,Apiques topluluğunun tüm ve tümünün güçlü bir varlığı,,pt,Yerleşim Maceió-ITAPIPOCA-CE,,pt,Merhaba Diama,,pt,iyi öğleden sonra,,pt,Seçimin son sonucu, Ekim ayının ikinci yarısında gerçekleşecek.,,pt,Ödüller Kasım Ayında Dayanışma Haftası sırasında gerçekleşecek,,pt,Güçlü kucaklama ve iyi şanslar,,pt,Odair Firmino Ödülü Dayanışma Haftasını kutluyor,,pt,talita,,pt,Sonuç sadece sitede veya e-posta ile duyurulacak,,pt,ben,,en,Selam Talita,,pt,Günaydın,,pt 3 mil para o terceiro.

Promovido pela Cáritas Brasileira, O Prêmio Odair Firmino faz parte da Semana de Solidariedade, que ocorre todos os anos de 5 a 12 de novembro.

por Thays Puzzi, assessora de Comunicação da Cáritas Brasileira / Secretariado Nacional