kamu politikaları bağlamında dışlanmış ve dışlanmış Brezilyalılar rolünü teşvik etmek kolektif deneyimler ve eylemlerden sosyal ağın seferberlik güçlendirmeye devam etmek,,pt,ek olarak kamuya kuruluşların çabaları tanımak,,pt,Brezilyalı Caritas Ağı başka bir görev alır,,pt,Ödül Odair Firmino dayanışma eylemleri ulusal bir başvuru yapmak,,pt,İlk adım em2010 oldu,,pt,Şu andan itibaren,,pt,her yıl,,pt,Dayanışma Caritas Brezilya Haftası programının bir parçası olarak,,pt,Odair Firmino Dayanışma Ödülü Brezilya serãocontemplados boyunca projeleri ve experiênciasde,,pt,yürüyüş devam ediyor ..,,pt, além de reconhecer publicamente os esforços das organizações, associações, entidades e grupos populares na defesa da vida, a Rede Cáritas Brasileira assume mais uma missão: tornar o Prêmio Odair Firmino uma referência nacional em ações de solidariedade.

O primeiro passo foi dado em2010. Apartir de agora, todos os anos, como parte da programação da Semana de Solidariedade da Cáritas Brasileira, projetos e experiênciasde todo Brasil serãocontemplados pelo Prêmio Odair Firmino de Solidariedade.